Djup analys

Swedbank Corporate Finance grundar alla beslut på faktabaserad analys. Till hjälp har man analyskapacitet från vår högt rankade analysavdelning.

Fullsortiment inom finansiell rådgivning

När Swedbank Corporate Finance tar på sig ett projekt är hela Swedbank dedikerad till att slutföra transaktionen. Corporate Finance arbetar när så krävs nära analys- och mäklarverksamheten, aktieemissionsavdelningen, ”Equity Capital Markets”, samt Debt Finance-avdelningen och är ett av de få fullsortimentshusen inom finansiell rådgivning i Sverige.

Finansiell expertis

Swedbank har experter inom företagsvärdering, förhandlingsteknik, strukturering av transaktioner och aktiemarknadsrelaterade frågor.

Kvalificerade medarbetare

Hos Swedbank Corporate Finance arbetar både erfarna medarbetare som har verkat i branschen över 25 år och yngre hungriga förmågor. Gemensamt för alla är att de har kundens bästa för ögonen och är långsiktiga. Personalomsättningen är låg, vilket är viktigt för långsiktiga relationer.

Förståelse för kundens verksamhet

Swedbank Corporate Finance vill vara experter på kundernas marknad, inte bara på de olika finansiella instrument som man tillhandahåller. Swedbank är därför uppdelade i olika industriteam med medarbetare som fokuserar på att ge mervärde till klienterna i transaktionerna.